Tagok  
Mustagh Ata

Andráska Zsófia – hegymászó, 27 éves

Lenin

Mustagh Ata

Bakó Barna – hegymászó, 26éves

Lenin

Mustagh Ata

Deák István – hegymászó, 26 éves

Jelenleg végzõs geológus hallgató. Barlangkutató, barlangi túravezetõ, hegymászó.
Gimnáziumi évei alatt a lakóhelye környéki barlangokat kereste fel indián módon, majd a sokoldalú Ariadne Karszt és Barlangkutató Egyesületbe bekerülve kemény pilisi barlangkutatások közepette csiszolta állóképességét. A csapat hasonló indíttatású tagjaival sok helyen megfordult: Erdély - Pádis fennsík, Pireneusok, Magas-Tátra, Pirin-fõgerinc, Alpok, Paklenica, Dolomitok.

Emlékezetes mászások: Bochette út, Lyskamm-gerinc, Rochefort-gerinc, Aiguille de Bionassay – Mont Blanc mászás, Mont Blanc nagy traverz, Óriásfog, Grandes Jorasses, Zumsteinspitze – Duforspitze – Nordend gerinc, Matterhorn, Dames Anglaises északi csorbájának kuloárja, Aiguille Noire de Peuterey D-i gerince.

Mustagh Ata

Dvorszky Tamás – hegymászó, 26 éves

Mustagh Ata

Halász Melinda – hegymászó, 22éves

Lenin

Kedves Annamária – hegymászó, 20éves

Lenin

Mustagh Ata

Kuntner Gábor – hegymászó, 27 éves

Született 1977-ben , végzettségét tekintve közgazdász, munkája pedig sok egyéb mellett informatikai szakkönyvek írása. Az elmúlt években hátizsákkal járta a világot, és utazásai során kapott rá a hegyek ízére. Számos magashegyi trekking résztvevõje, amelyeket Pakisztán, Tibet, Nepál, Kína, Bolívia, Peru és Alaszka hegyeiben tett társával, Andráska Zsófival. A trekking mellett járt az Alpok és az Atlasz hegységek néhány csúcsán (pl: Mt. Blanc) és az Andok Huyana Potosi csúcsán (6088 m) is. 2001-ben a Mustagh Atánál járt, ez adta késobb az ötletet a 2004-es Pamír expedíció megszervezésére, amelynek keretében a Lenin csúcs mellett kísérletet teszünk ennek a gyönyöru hegynek a meghódítására is.

Lenin

Mustagh Ata

Maku László – hegymászó, 32 éves

Erdész, Földmérő mérnök végzettségű, földmérőként dolgozik. Általános iskolában kezdte a teljesítménytúrázást; 20 éves kora óta szinte minden túrán, amin indult, az öt leggyorsabb teljesítő között végzett. Több ezer kilométer megtétele után 1998-ban a magashegyek felé vette az irányt. A Juliai Alpok kiépített útjai, a Magas-Tátra jelentették a kezdetet, majd az Alpok nehezebb csúcsainak mászásai következtek. Tavasztól őszig a Rax, Schneberg, Paklenica sziklaútjait mássza, télen a Nyugati-tátra és a Fogaras gerincének végigjárása, szlovákiai jégmászások jelentik a kikapcsolódást. 2003-ban sikerült eljutnia az Andokba, ahol az Aconcagua és a Cerro Cuerno csúcsokra jutott fel.
Mint minden gyermek, ő is jó autót és nagy házat álmodott, de aztán felnőtt és a „nagy hegyek” lettek az új álmok. Az elmúlt öt év ennek jegyében telt.

Jelentősebb mászásai: Matterhorn (4478), Zinalrothorn (4222), Dom(4545), Dufourspitze(4634), Weishorn(4150), Grossglockner Studl-grat télen (3798), Aconcagua(6962), Cerro Cuerno(5462).

Lenin

Mustagh Ata

Simon Dávid – hegymászó, 26 éves

Lenin

Mustagh Ata

Téglásy Örs – hegymászó, 26 éves

 

 

 
: